van_dorland_header.jpg
 
 
 
 

Waarom bij garage Van Dorland?

Garage van Dorland, VlaardingenOnze garage kenmerkt zich door een goed persoonlijk contact met onze klanten. We investeren continu in nieuwe kennis en gereedschap. Daarbij doen we ons uiterste best om de beste service te bieden tegen een concurrerende prijs. Wat daarbij helpt, is onze status als onafhankelijke BOVAG-garage.

Plussen op dealers
Anders dan officiële dealers, zitten wij niet vast aan dure regels van importeurs. En terwijl dealers originele onderdelen verkopen – vaak met een hoog prijskaartje – zijn wij vrij om tegen een lagere prijs kwalitatief gelijkwaardige producten aan te bieden. Dit scheelt de klant weer geld. Het materiaal is vaak exact hetzelfde, alleen de verpakking niet. Bovendien kunnen wij als garage u meer advies geven richting revisie en eventueel een gebruikt onderdeel.

Plussen op fastfitters
Een voordeel ten opzichte van de fastfitters is dat wij als BOVAG-garage full-serviced zijn. Alle soorten reparaties zijn bij ons welkom. Daar komt nog bij dat wij nooit onnodig een onderdeel zullen vervangen. De ervaring leert helaas dat fastfitters dat soms wél doen. Zo veel mogelijk onderdelen verkopen is hun verdienmodel.

Garage van Dorland, VlaardingenEen goed advies is het halve werk
Om uw wagen op een duurzame manier in een goede conditie te houden of te krijgen, kan dat advies gaan over:

- Of er een origineel of universeel onderdeel gemonteerd gaat worden;
- Of er een nieuw, een gebruikt of een gereviseerd onderdeel gemonteerd gaat worden;
- Of er een reparatie volgt of een vervanging.

Duurzaam betekent voor de BOVAG-garage ook dat de algemene staat van de wagen meegenomen wordt bij het advies. Op een wagen van 12 jaar oud een nieuwe uitlaat en banden monteren is niet duurzaam als bijv. de koppeling en de remmen haast versleten zijn.

Plussen met de BOVAG
De BOVAG biedt u meer. Er is ook een BOVAG-autoverzekering en BOVAG-pechhulpverzekering. Deze producten kunt u bij ons afsluiten.