van_dorland_header.jpg

Van Dorland accuservice in Vlaardingen, regio Rotterdam

Ook voor accu’s bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben hier tientallen jaren ervaring mee. Met onze kennis bent u verzekerd van een goede service.

Een goede accu is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. De opmars van moderne auto’s met veel elektrische componenten vraagt om een betrouwbare en constante stroombron. Denk bijvoorbeeld aan de regelsystemen voor comfort en veiligheid. De accu maakt deze stroomvoorziening mogelijk.

Het is daarom verstandig de accu af en toe te laten testen. Wij hebben de techniek in huis om bijvoorbeeld het laad- en startsysteem door te lichten. Zaken zoals de dynamo en de regelsystemen beoordelen we snel op hun werking. Dit kan eventuele toekomstige problemen voorkomen.

Mijn auto start slecht. Ligt dat aan de accu?

Bij startproblemen denkt iedereen gelijk aan de accu. Door de functie van de accu is dit best logisch, maar dergelijke problemen kunnen diverse oorzaken hebben. Eerst kijken we naar de accu zelf. Verkeert deze in slechte conditie of is hij ontladen? Ook de startmotor, een slecht contact of de dynamo kunnen ervoor zorgen dat een auto slecht start. Met onze test is dit eenvoudig te controleren. We staan voor u klaar. Deze test is bovendien helemaal gratis.

Ik kan toch ook zelf de accu vervangen?

We raden dat niet aan. Een accu is echt een specialiteit en een accu vervangen is allang niet meer iets wat je makkelijk zelf kunt doen. We zien soms dat een accu onnodig is vervangen, of dat de verkeerde accu is geplaatst. Dit is zonde.

Bij onze garage bent u verzekerd van kennis, een correcte diagnose en het juiste advies. Zeker bij auto’s vanaf 2004 met elektrische systemen is een correcte diagnose van belang. Het vervangen van de accu en de juiste diagnose zit bij de prijs inbegrepen en geven u de garantie op jaren plezier.

Het voordeel van Bosch-accu’s

Wij werken het liefst met accu’s van Bosch. Deze geven de klant diverse voordelen. Het zijn duurzame kwaliteitsaccu’s met een lange levensduur. De prijzen van onze Bosch-accu's vindt u op onze Bosch accu-prijslijst.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor andere accu's, wij geven u passend advies.

Kom gerust bij ons langs of maak een afspraak met de planner.